Ultima dorință a primului 007, Sean Connery: cenușa îi va fi împrăștiată în Scoția, dar și în paradisul tropical iubit de James Bond

Ultima dorință a primului 007, Sean Connery: cenușa îi va fi împrăștiată în Scoția, dar și în paradisul tropical iubit de James Bond

O parte din cenușa lui Sean Connery va fi împrăștiată în Scoția, atunci când călătoriile vor fi posibile și sigure, declară văduva acestuia, Micheline Roqubrune, care respectă astfel ultima dorință a celebrului actor.

Roquebrune, care a fost căsătorită cu Connery timp de 40 de ani, a declarat pentru „The Scottish Mail” că „dorința finală” a lui Sean Connery a fost ca cenușa să-i ajungă acolo unde s-a născut, scrie The Independent.

Îl vom duce pe Sean înapoi în Scoția - aceasta a fost dorința sa finală”, a spus ea, adăugând că actorul a vrut să îi fie împrăștiată cenușa în patria natală, dar și în Bahamas, paradisul tropical în care a Sean Connery a filmat unul dintre cele mai iubite filme cu James Bond, ”Thunderball”, în 1965.

ADVERTISING
Thunderball (1965) Official Trailer - Sean Connery James Bond Movie HD

Când călătoriile vor fi posibile și sigure, intenția familiei este să ducă o parte a cenușei în Scoția, a adăugat Micheline Roqubrune.

Fiul lui Connery, Jason, a dezvăluit recent că actorul era bolnav „de ceva timp”.

Sir Sean Connery a fost actorul care l-a definit pe James Bond. Cariera sa de actorie a durat zeci de ani, iar numeroasele sale premii au inclus un Oscar, două premii Bafta şi trei Globuri de Aur.

Printre celelalte filme ale lui Sir Sean se numără The Hunt for Red October, Indiana Jones and the Last Crusade şi The Rock.

ADVERTISING

El a fost considerat în mare măsură ca fiind cel mai bun actor care a jucat rolul agentului 007.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇