Liderul trupei Cargo a murit de Covid

Liderul trupei Cargo a murit de Covid

Adi Barar, liderul trupei Cargo, a murit, luni dimineață.

El era internat în spital, în stare gravă cu COVID-19.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a trupei.

”Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 - 08.03.2021.

"Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori... / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!"”, se arată pe platforma socială a trupei.

Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană...

Posted by CARGO on Sunday, March 7, 2021

Era internat la ATI

La sfârșitul lunii februarie, Cargo anunța că Barar se afla internat la Terapie Intensivă, fiind infectat cu noul coronavirus.

ADVERTISING

Artistul, în vârstă de 61 de ani, se afla internat în Spitalul Județean Timișoara.

„Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de sanatate, este mai fragila dacât ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica. Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!”, au scris membrii grupului muzical în februarie.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇