Dragoș Pătraru are Covid: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fără vaccin

Dragoș Pătraru are Covid: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fără vaccin

Dragoș Pătraru are coronavirus, iar emisiunea Starea Nației va fi prezentată de Ştefania Cîrcu, cea care i-a ținut locul și în timpul verii.

Informația a fost anunțată pe Facebook de realizatorii emisiunii, care au adresat și o ironie la adresa celor care nu cred în această boală.

”Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania”, scriu ei.

Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte...

Publicată de Starea Nației pe Duminică, 10 octombrie 2021

Într-un comentariu la postare, a scris și Dragoș Pătraru care le-a mulțumit oamenilor pentru vorbele frumoase și le răspunde celor care spun ”dar parcă era vaccinat”.

ADVERTISING

”Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei covid, ci te ajută să nu mori daca il iei sau râmânem aceiași ignoranți needucați ai Europei?”, scrie el.

Apoi, mărturisește că nu se simte tocmai bine.

”La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fără vaccin. Să vă fie bine!”, scrie el.

Prezentatorul TV se simțea rău încă din 6 octombrie, când scria pe Facebook în prezentarea emisiuniii: ”Mort, copt, am făcut-o și azi. Scuze pentru voce, ne vedem la 22:30, la Prima TV. Mulțumim”.

ADVERTISING

Apoi, pe 7 septembrie scria ”Am livrat și azi, până luni sper să fiu iar la sută la sută”, pe promo-ul emisiunii de pe pagina sa de Facebook.

Până luni, însă, răceala s-a dovedit a fi coronavirus.

Citește și: Starea Nației, în haine noi. Emisiunea lui Dragoș Pătraru va fi realizată într-un alt studio și va dura mai mult

Citește articolele zilei pe Spotmedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇