Povestea impresionantă a lui Technoblade, cel mai bun jucător de Minecraft care a murit la 23 de ani

Povestea impresionantă a lui Technoblade, cel mai bun jucător de Minecraft care a murit la 23 de ani

Un jucător celebru de Minecraft, cu 10 milioane de urmăritori pe YouTube, și-a anunțat moartea printr-un videoclip: „Dacă vedeți asta, sunt mort!”

În înregistrarea video dedicată celor 10 milioane de fani, tatăl tânărului îl numește „cel mai uimitor copil pe care cineva și-l putea dori”, relatează BBC.

Cunoscut sub numele de jucător Technoblade, starul american a cucerit multiple turnee de Minecraft și milioane de fani în întreaga lume, prin modul amuzant în care vorbea despre viața lui în timpul jocurilor video.

ADVERTISING

Anul trecut, el și-a anunțat fanii că a fost diagnosticat cu cancer.

Ultimele cuvinte dedicate fanilor

Technoblade a lăsat un mesaj de adio, scris cu câteva ore înainte de a muri și citit de tatăl lui în clipul dedicat fanilor: "Salutare tututor, sunt Technoblade. Dacă vedeți asta, înseamnă că sunt mort."

Tânărul și-a dezvăluit în acest mesaj numele real, Alex, după ce în trecut le-a jucat o farsă admiratorilor, făcându-i să creadă că îl cheamă Dave.

"Vă mulțumesc pentru că ați apreciat conținutul meu, de-a lungul anilor. Dacă aș fi avut încă 100 de vieți, cred că aș fi ales să fiu tot Technoblade de fiecare dată, fiindcă au fost cei mai fericiți ani din viața mea", a mai spus el.

Vestea decesului i-a întristat pe admiratorii săi, iar membrii canalului său de YouTube au transmis condoleanțe pe platforma online. "Ați însemnat mult pentru el", a spus tatăl lui Technoblade, în clipul postat, adăugând că o parte din banii primiți ca donație vor fi folosiți în scopuri caritabile.

ADVERTISING

"Noi, familia lui Technoblade, ne-am dorit să știți cu toții cât de mult își adora și respecta fanii și colegii", a transmis familia.

Boala a început cu o durere în braț

În februarie, Technoblade a postat un clip în care anunța că strânge donații după ce a început chimioterapia și radioterapia și a suportat o operație chirurgicală după ce i s-a descoperit o tumoare în brațul drept.

El și-a dezvăluit diagnosticul în august 2021, explicând că la început a crezut că durerea era provocată de stresul repetitiv provocat de jocurile video intensive. După ce brațul drept i s-a umflat, el a mers la spital și a aflat că are cancer.

ADVERTISING

Se cunosc puține detalii despre Technoblade, care și-a ținut identitarea secretă până în ultimele clipe de viață. În schimb, avatarul său online - imaginea unui purceluș cu coroană - era renumit în comunitatea pasionaților de Minecraft. El avea 10,8 milioane de abonați pe canalul său de YouTube, unde era afișat motto-ul: "Joc prea mult jocuri video. Poate că nu-s cel mai bun, dar am coatele tocite."

HARD WORK BUILDS CHARACTER [Dream SMP]

Minecraft, un joc video independent popular în rândurile copiilor și tinerilor, asemănător cu LEGO, le permite jucătorilor să-și creeze propria experiență într-un peisaj virtual. Versiunile noi ale jocului îi ajută pe copii să exploreze și să-și dezvolte abilitățile și cunoașterea, precum și să găsească soluții la problemele din lumea reală.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇