De unde achiziționăm laptopuri și calculatoare ieftine pentru copii?

IT-SH-calculatoare-second-hand

Începerea anului școlar a fost așteptată cu nerăbdare de copii, dar mai ales de părinți. Copiii se bucură de revederea cu colegii de clasă, iar părinții scapă pentru câteva ore de grija celor mici. Bineînțeles, de ambele părți există emoții, dar și entuziasm. 

Partea care îi entuziasmează cel mai mult pe copii este achiziționarea tuturor celor necesare pentru începerea noului an școlar: rechizite, caiete, un ghiozdan nou și multe altele.

Pe lista de cumpărături poate fi inclus și un laptop sau un calculator pentru copil, mai ales în contextul actual, în care cursurile se desfășoară și în mediul online. Totuși, indiferent de situație, un laptop este extrem de util pentru copil atunci când este utilizat în scop academic, pentru acces la diverse informații de interes.

ADVERTISING

Prețurile laptopurilor și calculatoarelor pot fi și accesibile

Nu este necesar ca începerea școlii să presupună cheltuieli exorbitante pentru părinți, deoarece există soluții la îndemâna tuturor. Este valabil inclusiv în cazul achiziționării unui laptop sau calculator, datorită magazinelor specializate în comercializarea de echipamente IT cu prețuri foarte accesibile. 

Pe site-ul IT-SH.ro pot fi găsite foarte multe modele de laptopuri și calculatoare second hand sau refurbished, din care părinții le pot alege pe cele potrivite nevoilor copiilor.

ADVERTISING

În cazul în care au nevoie de consultanță în privința alegerii și a specificațiilor tehnice, cei interesați pot apela la reprezentanții IT SH, care vor face cele mai bune recomandări. 

Din oferta magazinului online IT-SH.ro fac parte laptopuri HP, Lenovo, Dell și multe altele, cu prețuri foarte accesibile, care încep de la 600-700 de lei.

În ceea ce privește oferta de calculatoare second-hand, aceasta cuprinde dispozitive care aparțin unor branduri de top în domeniu, așa cum sunt IBM, Acer, Fujitsu Siemens, Dell și altele. Un calculator ieftin second hand are un preț foarte mic, de aproximativ 150 de lei. Prețurile calculatoarelor și laptopurilor second hand și refurbished cresc în funcție de specificațiile tehnice ale dispozitivului.

ADVERTISING

Cât de bine funcționează un calculator second hand?

Principala temere a celor care se gândesc să achiziționeze laptopuri sau calculatoare second hand sau refurbished este faptul că dispozitivul ales nu va funcționa corespunzător. Pentru a elimina acest risc, oamenii își pot îndrepta atenția către furnizori de încredere, așa cum este și IT SH.

Reprezentanții IT SH garantează pentru buna funcționare a tuturor dispozitivelor comercializate, indiferent dacă este vorba despre calculatoare de gaming, laptopuri, monitoare, imprimante, servere sau altele.

Produsele provin din Germania, Olanda, Anglia sau Franța, din stocuri nevândute sau de la companii mari din țările menționate. Odată ajunse in depozit, toate produsele sunt testate și curățate înainte de a fi puse în vânzare. 

Pentru un copil care va utiliza calculatorul sau laptopul ca suport de studiu se recomandă achiziționarea de produse Refurbished, care au instalate sistem de operare prin programul Windows Refurbished (una dintre variantele 7 Home, 7 Pro, 10 Home sau 10 Pro).

Astfel, odată livrat, dispozitivul este gata de utilizare, având licență Windows. Pe lângă prețurile accesibile și funcționarea optimă, produsele din comenzile de peste 300 de lei la IT-SH.ro beneficiază și de livrare gratuită.

Cei care doresc să verifice calculatoarele sau laptopurile achiziționate pot merge chiar la sediul companiei, de unde pot ridica personal produsele dorite.