Horoscop zilnic: 11 iunie

Horoscop zilnic: 11 iunie

Berbec

La primele ore ale dimineții, probabil că te confrunți cu o stare de agitație și irascibilitate, apărută pe fondul unor nereguli de la locul de muncă. În acest context, încearcă pe cât posibil să eviți deciziile radicale, luate la nervi și fii atent cum manuiesti aparatura profesională. De asemenea, atenție ce semnezi și unde pui documentele.

În a doua parte a zilei, atmosfera se mai calmează, dar nu e recomandabil să-ți propui întâlniri sau discuții importante, pentru că ți-e destul de greu să transmiți un mesaj coerent.

Taur

Ar fi bine ca în cursul dimineții să nu iei nicio decizie legată de bani, ba chiar să te abții de la orice cheltuială care nu e absolut necesară. Încearcă să-ți conservi cât mai bine resursele materiale, pentru că există risc de decizii impulsive sau manifestări „orgolioase”. Nu e cazul să demonstrezi nimic acum și nici să te „arunci” în tot felul de cheltuieli capricioase.

A doua parte a zilei este ceva mai blândă în această privinţă și aduce energia propice pentru a te gândi la o schimbare de atitudine față de bani.

Gemeni

Luna îți traversează zodia astăzi, sugerând schimbări de program neplanificate, care te cam întorc pe dos. E posibil să fie nevoie de o întrerupere a programului obișnuit pentru a te ocupa de o reparație în casă, de exemplu.

În tot cazul, tensiunile par să vizeze casa, viața personală, siguranța căminului. Așadar, nu-ți pierde cumpătul, fii flexibil și vei rezolva totul cu bine. De asemenea, ai nevoie de ceva mai multă permisivitate în relația cu un bărbat din familie.

Consilier Vocational COR (242315), 12-13 iunie 2021

ADVERTISING

Rac

Se pare că, pe de o parte, jubilezi la gândul că poți prinde din zbor o oportunitate de afaceri sau de ascensiune profesională, dar, pe de altă parte, e posibil să se activeze o spaimă, o frică profundă, mai curând o neîncredere în oamenii care-ți furnizează informația sau cu care e nevoie să cooperezi.

Sfatul Astrocafe este să ai răbdare, dar să nu refuzi nimic. În următoarele zile, multe răspunsuri ți se vor revela și multe secrete vor fi dezvăluite, așa că fii "treaz" și vigilent, pentru a le putea tria și folosi în avantajul tău. Și nu uita: discreția este o comoară acum.

Leu

O zi interesantă și dinamică. Vin multe veșți, te lași inspirat și incitat de ideea unei călătorii, chiar dacă în subsidiar eșți puțin stresat în legătură cu banii pe care îi ai de plătit. Însă soluții sunt, aspirații cât cuprinde, idei vin din toate părțile, așa că nu e nevoie decât să alegi cele mai bune soluții și să-ți administrezi cât mai judicios resursele financiare.

În rest, atenție la "deal-urile" pe care le faci cu prietenii. Acolo e posibil să existe niște sincope sau niște întârzieri/amânări. Doar ai răbdare și evită conflictele pe tema asta. Nu uita: lucrurile se așază mereu cum e mai bine pentru tine.

ADVERTISING

Fecioara

Toate informațiile și evenimentele, discuțiile și întâlnirile din aceste zile îți pun la încercare curajul. Luna se află în Gemeni, în zona carierei. Așadar, totul pare să se învârtă în jurul carierei, rolului social, puterii la care râvneșți.

Poți să te întâlneșți cu ocazii tentante sau un șef/colaborator te îmbie cu o oferta, însă tinzi să stai pe loc, din frică de schimbare sau din neîncredere în tot ce auzi. Te-ai gândit că nimeni nu îți poate face mai mult rău decât îți faci tu singur, prin gândurile pesimiste?

CORPUL tău știe! Workshop ONLINE cu Nicoleta Svârlefus, 12 IUNIE 2021

Balanță

Deși cooperezi foarte bine cu oamenii din jur, deși rezultatele sunt foarte bune în plan profesional, parcă nu reușeșți să te bucuri de nimic sau ai o stare de agitație interioară, o frică nedefinită, un soi de panică.

Este vorba despre niște frustrări și nemulțumiri nerostite multă vreme, care acum caută o supapă pentru a ieși la suprafață. E foarte important să dai voie tuturor acestor emoții să iasă la iveală, chiar de-ar fi să plângi sau să te izolezi de lume o perioadă.

Dă-ți timp și spațiu, fii îngăduitor cu tine și, mai ales, fii sincer, recunoaște care-ți sunt temerile în privința viitorului.

ADVERTISING

Scorpion

S-ar putea să te încerce o spaima că ai putea pierde ceva sau că cineva încearcă să te tragă pe sfoară. Însă este posibil să fie doar o iluzie, un scenariu în care tinzi să te afunzi cu "ajutorul" gândurilor care nu-ți dau pace.

Cu toate acestea, e momentul să înveți să primești sprijin, după ce în prealabil îl ceri, și să începi un proces de transformare interioară profundă, pentru a vindeca niște răni emoționale mai vechi și a schimba niște tipare de gândire.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021. Ocazii magice

Săgetător

Luna e plasată în Gemeni, în zona parteneriatelor, și nu e exclus ca în cursul dimineții să ai o răbufnire de mai mare frumusețea, adică să spui pe șleau tot ce te deranjează. Însă, oricât ai încerca să dai vină în altă parte, e necesar să-ți asumi responsabilitatea pentru tot ce ai în acest moment, pentru imaginea pe care ți-ai creat-o și pentru relațiile tale.

Numai așa vei reuși să faci pași înainte. Vântul schimbării este iminent!

Capricorn

Ziua de astăzi se anunță destul de agitată la locul de muncă. Ai o mulțime de lucruri de făcut și tinzi să te apuci de toate odată. De fapt, există o comunicare defectuoasă între tine și colegi, iar asta face ca rezultatele să nu fie pe măsura așteptărilor.

Însă nu cazul să te alarmezi, pentru că experiențele de astăzi, deși pot fi enervante, au un mare potențial revelator, pentru că "sădesc" ideea unei schimbări, a unui nou început.

Vărsător

Poziția Lunii în Gemeni este de bun augur pentru tine. Ai destul optimism astăzi, încât să poți privi evenimentele și relațiile din viața ta cu seninătate și optimism.

Totuși, pe alocuri, entuziasmul tău nu se articulează cu starea de spirit a celor din jur sau e înțeles greșit. Așadar, fii atent la glumele pe care le faci, la remarcile directe și uneori sarcastice, la tendința de a fugi de responsabilitate, mai ales în relația cu persoana iubită.

Horoscopul lunii iunie 2021

Pești

Pentru tine, ziua de astăzi poate fi aducătoare de stări contradictorii, frământări, impulsivitate. Nemulțumirile sunt legate în primul rând de felul în care comunici cu cei dragi, de senzația că nu ești înțeles sau sprijinit sau de faptul că nu te poți pune de acord cu membrii familiei, în derularea unor activități.

După-amiaza este mult mai destinsă, de aceea, e bine să fie folosită pentru orice fel de discuție, mai ales dacă urmărești armonizarea unor puncte de vedere.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇