Site-urile mai multor companii aeriene americane și ale unor bănci din Australia au căzut

Site-urile mai multor companii aeriene americane și ale unor bănci din Australia au căzut

Site-urile marilor companii aeriene americane American Airlines, Southwest Airlines, United Airlines și Delta Air Lines au căzut joi dimineață, potrivit Downdetector, site specializat în monitorizarea defecţiunilor apărute pe serviciile online.

Peste o mie de sesizări ale utilizatorilor au indicat probleme la Southwest Airlines, informează Reuters.

Totodată, au fost peste 400 de sesizări pentru Delta Air Lines și aproximativ 300 pentru celelalte două companii aeriene.

Southwest a anulat aproape 300 de zboruri și mai mult de 500 au fost întârziate.

ADVERTISING

Probleme și în Australia

Au fost afectate și site-uri ale unor bănci australiene importante şi aplicaţii ale acestora, precum și compania aerianăVirgin Australia.

”Înţelegem că unii dintre clienţii noştri se confruntă în prezent cu probleme în accesarea serviciilor pe care le oferim. Această problemă afectează numeroase organizaţii, inclusiv numeroase bănci importante”, declară AFP Commonwealth Bank.

Săptămâna trecută, unele dintre cele mai mari site-uri din lume nu au mai funcționat, inclusiv Amazon, Paypal, Spotify și platforma de socializare Reddit.

ADVERTISING

A fost vorba despre întreruperi ale semnalului de Internet, care au afectat mai multe platforme social media şi site-uri guvernamentale şi de ştiri din lume, eroarea fiind atribuită unuia dintre cei mai utilizați furnizori de conținut online din lume, Fastly.

Această companie face ceea ce este cunoscut sub numele de „edge cloud”, care este conceput pentru a accelera timpul de încărcare pentru site-urile web, precum și pentru a le proteja de atacuri și pentru a le ajuta atunci când traficul este la maxim.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇