Putin face azi 70 de ani. Felicitări sincere de la Dodon şi Kim, un oficial baltic se ţine de glume

Putin face azi 70 de ani. Felicitări sincere de la Dodon şi Kim, un oficial baltic se ţine de glume

Astăzi este ziua de naștere a președintelui rus Vladimir Putin, face 70 de ani.

Acest eveniment nu a trecut neobservat de Arvydas Anušauskas, ministrul Apărării al Lituaniei.

El a scris sarcastic pe Twitter, cu referire la fotografiile cu Putin întâlnindu-se cu lideri mondiali la distanță, că președintele rus a primit cadou de ziua lui „o masă nouă și un binoclu” pentru vizitatori.

macron putin negocieri masa lunga
Foto: Arhivă Kremlin

În onoarea sa, „lituanienii strâng bani pentru niște „artificii”, adaugă ministrul din ţara baltică, una dintre cele mai vehemente împotriva invaziei din Ucraina.

ADVERTISING

Au existat însă şi urări de bine transmise cât se poate de serios către liderul de la Kremlin. Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a trimis o misivă de ziua de naştere lui Putin, felicitându-l pentru ”distrugerea provocărilor şi ameninţărilor Statelor Unite”.

Altul care s-a remarcat cu urările de bine este fostul preşedinte de peste Prut Igor Dodon: "Îl felicit cu respect și sincere pentru această dată glorioasă și îi doresc multă sănătate, longevitate și prosperitate.

(...) În aceste momente grele, îți doresc, dragă Vladimir Vladimirovici, și întregului popor rus frățesc putere, tărie și credință", a scris Dodon pe Facebook.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇