Primarul Ciucu, infectat cu Covid-19: Faptul că am fost vaccinat m-a ajutat enorm ca recuperarea să fie rapidă

Primarul Ciucu, infectat cu Covid-19: Faptul că am fost vaccinat m-a ajutat enorm ca recuperarea să fie rapidă
Foto: Facebook Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, scrie, într-o postare pe Facebook, că a lipsit în ultima perioadă din spaţiul public pentru că s-a infectat cu noul coronavirus şi precizează că, datorită faptului că era vaccinat, a trecut mai uşor prin boală şi a putut să se recupereze.

”Am fost puţin prezent mediatic, deoarece am avut Covid 19, în curând ies din izolare.

Am avut o primă săptămână grea, cu fel şi fel de dureri, frisoane şi suferinţe, dar faptul CĂ AM FOST VACCINAT M-A AJUTAT ENORM ca recuperarea să fie rapidă.

ADVERTISING

Acum, la finalul celei de a doua săptămâni, sunt bine, determinat, energizat, pe telefoane şi abia aştept să îmi reiau activitatea imediat ce se vor finaliza cele 14 zile de carantină!”, a scris Ciucu, pe Facebook.

Primarul a mai ţinut să transmită şi un mesaj:

”Vaccinul face diferenta dacă ajungeţi sau nu la ATI, dacă aveţi o formă uşoară a bolii, dacă rămâneţi fără sechele şi fără să vă scadă numărul de ani din viaţă, mai târziu la bătrâneţe, din cauză că vă sunt afectate acum organele interne.

Doar vaccinul si datele statistice o confirmă, vă poate proteja semnificativ sănătatea! Doar vaccinul! Restul e gargară politicianistă şi multă prostie!”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇