Defecțiune la metrou! Trenurile nu mai pot opri în stația Eroii Revoluției UPDATE

Defecțiune la metrou! Trenurile nu mai pot opri în stația Eroii Revoluției <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Metrorex a transmis că trenurile nu mai pot opri momentan în stația Eroii Revoluției de pe Magistrala 2. Motivul: s-a defectat sistemul de iluminat din stație.

În consecință, bucureștenii care circulă pe această rută în minutele următoare ar trebui să coboare fie înainte de această stație, fie după. Adică la Tineretului sau la Constantin Brâncoveanu.

„Informăm publicul călător că astăzi, 22.09.2021, începând cu ora 13:55 din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrică, pe Magistrala 2, în stația de metrou Eroii Revoluției a fost afectat iluminatul normal.

ADVERTISING

Pe durata avariei, în stațiile Metrorex intră automat iluminatul de siguranță. Pentru siguranța călătorilor aflați la metrou, s-a dispus circulația trenurilor fără oprire în stația de metrou Eroii Revoluției.

Călătorii sunt permanent informați prin sistemul de sonorizare de la peronul stațiilor despre această situație și sunt îndrumați de către personalul Metrorex spre transportul public de suprafață.

Vom reveni cu detalii imediat ce situația va fi remediată”, se arată într-un comunicat transmis de Metrorex redacției Spotmedia.ro.

ADVERTISING

UPDATE Începând cu ora 15:38, circulația trenurilor pe Magistrala 2 de metrou a fost reluată în condiții normale.

Citește și: Metrorex pierde la Curtea de Apel: Angajații de la metrou rămân cu salariile majorate. Drulă spunea că venitul mediu ajunge la 10.000 de lei/lună


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇