Ciucu le cere operatorilor economici să curețe în fața magazinului, conform legii: Dacă nu, vor curge amenzile

Ciucu le cere operatorilor economici să curețe în fața magazinului, conform legii: Dacă nu, vor curge amenzile

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, le-a reamintit astăzi operatorilor economici că legea le cere să facă ei curat în fața magazinelor.

”Dacă nu mă fac înțeles și nu se poate cu vorba bună, nu-i nimic, vor curge amenzile. Vă revine responsabilitatea de a vă face curat in fața magazinului, legea este foarte clară. Prin hotărâre de Consiliu Local am fixat și amenzile, și nu sunt mici deloc” a scris acesta pe Facebook.

El a mai spus că, după Paște, va urma o campanie de informare ”din ușă în ușă” cu privire la obligațiile care le revin și garantează că în 4 ani ”ne vom civiliza, chiar dacă și cu forța”.

ADVERTISING

Mesajul vine însoțit de o imagine demonstrativă care arată cum spațiul din fața unui magazin PROFI este plin de gunoaie, chiar dacă pământul era proaspăt curățat, săpat și însămânțat.

Mesaj pentru agenții economici, in general, și pentru proprietarii de magazine, în special Cred că nu m-am făcut...

Publicată de Ciprian Ciucu pe Vineri, 23 aprilie 2021

”Eu stiu că nu angajații magazinelor fac mizerie, stiu ca o minoritate dintre noi are probleme serioase de educație și de bun simț. Totodată, magazinele de proximitate produc indirect mizerie și legea prevede foarte clar că trebuie să se asigure ca 5 metri in fața lor este curat”, a mai spus acesta.

ADVERTISING

Primarul Sectorului 6 a ieșit vineri pe teren pentru a discuta cu oamenii, ocazie cu care a observat gunoaiele aruncate pe spațiile verzi și a lansat mesajul către operatorii economici.

E vremea frumoasa, e vineri, asa ca sunt pe teren. Voi sta o oră in cartierul ANL Brâncuși si voi vorbi cu oamenii despre investițiile pe care le doresc aici. Dacă sunteți din cartier, ne vedem in parc.

Publicată de Ciprian Ciucu pe Vineri, 23 aprilie 2021

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇