Ciucu anunţă că în Sectorul 6 demolarea magazinelor de la metrou începe cel mai devreme vineri

Ciucu anunţă că în Sectorul 6 demolarea magazinelor de la metrou începe cel mai devreme vineri

Primarul Ciprian Ciucu anunţă că eliberarea spaţiilor comerciale de la metrou va începe vineri sau, cel târziu, săptămâna viitoare, în Sectorul 6.

”Da, mizeria tranziţiei, simbolul prăduirii şi ilegalităţilor anilor ’90, statul în stat, reprezentat de ‘sindicatul’ de la metrou trebuie să ajungă la sfârşit.

Primăria Sectorului 6 este alături de ministrul Transporturilor şi de ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spaţiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6”, a transmis Ciprian Ciucu.

ADVERTISING

Acesta a punctat că procesul va începe săptămâna viitoare, cel mai târziu.

”Am primit ieri o adresă a Metrorex în acest sens şi lucrăm la punerea în legalitate (sunt câteva formalităţi) să demareze vineri sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare.

Poliţia Locala şi ADP Sector 6 vor elibera spaţiile Metrorex de acele chioşcuri parazit, care generează imense probleme inclusiv pe avizare ISU (avem un raport în acest sens) şi... să nu uităm de Colectiv”, a mai transmis Ciucu.

ADVERTISING

În Sectorul 2, demolarea spaţiilor de la metrou a început miercuri. Mai mulți oameni care închiriază magazine în stația de metrou Ștefan cel Mare din Bucureşti au început să facă scandal atunci când primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a venit să asiste la demolarea construcțiilor ilegale.

Reportaj foto&video Prima zi de evacuare a magazinelor de la metrou s-a lăsat cu circ şi cordoane de poliţie. Buticarii au strigat ore în şir la primarul Radu Mihaiu: La puşcărie, la puşcărie!

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇