TAROM are trei membri noi în Consiliul de Administrație

TAROM are trei membri noi în Consiliul de Administrație

Consiliul de Administrație al TAROM are trei membri noi numiți de Adunarea Generală a Acționarilor. Cel mai tânăr are 28 de ani, iar ceilalți puțin peste 30. Nou-veniții sunt Bunea Cătălin, Alexandru Moglan și Țîra-Rădulescu Costin

Bunea Cătălin are o licență de pilot comercial pe care a dobândit-o la școala de pilotaj de la Constanța, Regional Air Services. El a început toamna trecută un master în Inginerie Spațială la Politehnică. Tot la Univeristatea Politehnică a terminat în 2017 Facultatea de Antreprenoriat.

ADVERTISING

Potrivit CV-ului său publicat pe site-ul TAROM, Bunea Cătălin a mai participat la cursuri de câteva zile în Olanda, Spania și Suedia și a făcut un internship de 3 luni la CNIPMMR (Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii). El a muncit ca pilot 16 luni la Ryanair și Royal Air Monaco, aceasta fiind singura sa experiență profesională.

Țîra-Rădulescu Costin fost bancher 8 ani de zile, potrivit cv-ului său, iar în ultimii doi ani a lucrat în ”diferite start-up-uri”. La capitolul studii, Țîra-Rădulescu a menționat că a terminat Facultatea de Economie la Universitatea Româno-Americană în 2010.

ADVERTISING

Moglan Alexandru a terminat Administrarea Afacerilor în limba engleză la ASE în 2007 și mai are un master la Milano, terminat în 2013. În prezent, el mai este și Senior Business Value Expert la Oracle din martie 2019. În experiența sa mai menționează diferite posturi în cadrul unor companii de audit.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇