Cât costă cea mai scumpă Dacia Sandero, cu toate dotările disponibile

Cât costă cea mai scumpă Dacia Sandero, cu toate dotările disponibile

Dacia a început să primească deja comenzile pentru noile modele lansate în toamna anului trecut. Configuratorul este disponibil pe site-ul oficial al Dacia, prilej cu care SpotMedia.ro a făcut o simulare pentru a vedea care este prețul maxim la care poate fi achiziționat noul Sandero Stepway.

În versiunea simulată de SpotMedia.ro, am ales o maşină Stepway Comfort, cu motorizarea TCe 90 CVT.

Aceasta are un preț de pornire de 14.050 de euro, la care s-au adăugat și opționalele. În total, prețul pentru Dacia Sandero Stepway cu toate dotările disponibile a ajuns la 17.896 de euro.

ADVERTISING

Culoarea Rouge Fusion a costat 340 de euro, dar și celelalte culori opționale au același preț. De asemenea, pentru a adăuga jantele de aliaj pe 16" Mahalia trebuie să mai plătiți 250 de euro.

Pentru pachetul Media Nav cu ecran tactil 8" și harta României mai trebuie să achitați 100 de euro, iar pentru pachetul Confort 1 (frână de parcare asistată electric, card mâini libere, cotieră, scaun șofer reglabil pe înălțime și bușon rezervor fără cheie) încă 450 de euro. Planșeul portbagajului costă 100 de euro, iar pachetul Parking 2 (senzori de parcare și unghi mort + camera video marșarier) încă 400 de euro.

ADVERTISING

Apoi, puteți adăuga diverse acesorii precum cititor DVD portabil (243 euro), cameră de supraveghere trafic (96 euro), bare de portbagaj și susținere de bicicletă (156 euro), protecție de portbagaj, covorașe din material textil premium și multe alte accesorii.

În total, prețul cu toate echipamentele și accesoriile a fost de 17.896 de euro.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇