Cât de mult contează coloana sonoră și grafica la sloturi online

Cât de mult contează coloana sonoră și grafica la sloturi online

Reprezintă oare coloana sonoră și grafica un criteriu de alegere pentru cei pasionați de sloturi online? Răspunsul este simplu: în unele cazuri, da. Deși vedem cum jocuri foarte simple, precum Burning Hot și Shining Crown, care nu se remarcă în mod deosebit prin coloană sonoră și grafică, au un succes răsunător, există și excepții.

Dezvoltatorii de sloturi online încearcă să creeze jocuri care să acopere o gamă cât mai largă de preferințe. Da, cei mai mulți oameni preferă sloturile cu fructe, șeptari și coroane – cea mai bună dovadă este faptul că mai toate cazinourile care oferă rotiri gratuite fara depunere aleg sloturi precum Shining Crown sau Burning Hot de la EGT pentru bonusuri.

ADVERTISING

Totuși, există și excepții. Tocmai de aceea, în ultimii ani s-a pus tot mai mult accent pe crearea unor jocuri cu tematică variată. Iar grafica și coloana sonoră au început să conteze din ce în ce mai mult.

Cel mai simplu este să dăm exemplu sloturile inspirate din muzică. În momentul de față, jucătorii pot alege dintr-o gamă uriașă. Guns N' Roses, Testament, Kiss, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix sunt doar câțiva dintre artiștii cărora companiile din domeniul de casino online le-au adus un omagiu și le-au creat propriile sloturi. 

Acești artiști au milioane de fani, deci reprezintă un public țintă pentru dezvoltatorii de jocuri. Astfel, jocurile îi pot viza și pe cei care nu sunt fani ai sloturilor online în mod deosebit.

ADVERTISING

Până la urmă, dacă ești fanul unei formații, există o probabilitate destul de mare să îți dorești să asculți pe fundal melodiile preferate, în timp ce îți încerci norocul cu un joc care are ca simboluri principale componenții trupei. Iar partea bună este că nici măcar nu trebuie să încerci pe bani reali jocul respectiv. 

Dar coloana sonoră nu este importantă doar la sloturile cu tematică muzicală. Dezvoltatorii sunt atenți și la jocurile mai simple să adauge sunete care să îi introducă pe jucători în atmosferă. Până la urmă, jucătorii aleg sloturile online pentru a se destinde, iar coloana sonoră poate juca un rol important. Să spunem că un slot este inspirat din mitologia Egiptului. Sunetele de pe fundal vor avea legătură cu această temă și pot face diferența.

foto-slot-guns-n-roses

Foto: Canva.com

ADVERTISING

De ce este grafica importantă la sloturi online?

Sunt o mulțime de jocuri simple, fără grafică impresionantă, care au succes. Ele se remarcă prin câștigurile dese pe care le oferă, modul de joc, funcții speciale și așa mai departe. Însă, pe de altă parte, sunt o mulțime de sloturi în care dezvoltatorii chiar s-au străduit să scoată pe piață un produs interesant. Vedem acest lucru în special la sloturile inspirate din filme și seriale. Multe dintre ele au în introducere secvențe din producțiile respective. Ori declanșarea unor funcții speciale vine și cu redarea unor secvențe.

De asemenea, grafica este importantă și când vorbim despre alte jocuri. Spre exemplu, la sloturile cu vampiri, pirați ori cu personaje mistice. Dacă la sloturile cu fructe, șeptari și clopoței lucrurile sunt simple și designerii grafici nu pot veni cu ceva inovator, atunci când simbolurile sunt ceva mai variate, oportunitățile de a face un joc cu design interesant cresc considerabil. 

Și în ultimii ani am putut vedea numeroase sloturi care se remarcă prin design și animații 3D. Toate acestea vin ca un câștig suplimentar pentru jucători, care au astfel ocazia să aibă o experiență și mai relaxantă. În plus, și cazinourile online își doresc jocuri cât mai variate pentru a atrage o gamă cât mai variată de utilizatori.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!