Rapid, de nerecunoscut în Champions League. Eșec dur în faza grupelor pentru giuleștence

Rapid, de nerecunoscut în Champions League. Eșec dur în faza grupelor pentru giuleștence

Rapid București, grupare de handbal feminin, a fost demolată duminică în grupele Champions League, într-un meci pe teren propriu cu germancele de la Ludwigsburg.

Fosta Bietingheim, care avea 0 puncte înainte de această rundă, a învins cu scorul de 37-29, în etapa a treia a grupelor din Champions League. Vicecampioana României nu a avut nicio șansă în Sala Polivalentă, deși pornea drept favorită certă înainte de meci.

Rapid era neînvinsă până acum, după un egal cu Vipers, 30-30 și o victorie cu Buducnost, 32-27. După ce la pauză scorul era 11-19, iar Rapid a pierdut-o definitiv și pe Estavana Polman, care a primit roșu în minutul 21, vicecampioana României a intrat într-o spirală a distrugerii, lentă și atroce.

Chiar dacă în partea secundă Rapid era aproape de o mică revenire, până la urmă Ludwigsburg a fost echipa mai prezentă în joc.

ADVERTISING

În ciuda înfrângerii din Sala Polivalentă din București, Rapid rămâne pe poziția a patra în grupa B, următoarea adversară fiind Team Esbjerg, pe 6 octombrie, în deplasare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇