Marius Șumudică a trecut la amenințări după prima înfrângere în noul mandat de la Rapid: "Le spun tuturor, cu mine nu e loc!"

Marius Șumudică a trecut la amenințări după prima înfrângere în noul mandat de la Rapid: "Le spun tuturor, cu mine nu e loc!"

Marius Șumudică a trecut la amenințări după meciul pierdut pe teren propriu cu U Cluj, 0-2 în Giulești, la primul său meci „acasă” de la revenirea pe banca tehnică a Rapidului.

Prestația jucătorilor săi din meciul cu U Cluj l-a deranjat pe Marius Șumudică, iar acesta a ținut să transmită public un mesaj.

Șumudică a ținut să precizeze că vor fi schimbări pentru umrătorul meci al Rapidului, cu Unirea Slobozia, de asemenea că nu acceptă "lipsa de implicare și de atitudine".

"Cu siguranță vor fi schimbări, asta e. Cine merită trebuie să joace cu sufletul și inima. Accept orice, dar lipsă de implicare și de atitudine nu pot să accept, vreau să văd datele fizice, dacă e neputință sau altceva.

ADVERTISING

Nu pot controla să faci un fault tactic, să-l lași pe Chipciu să urce 50 de metri. E strigător la cer, dar oricum e târziu să vorbim acum.

Am văzut 6-7 pase de doi metri date afară, asta nu pot antrena eu. Să nu vezi pic de dorință? Asta nu se poate. Mă așteptam la mai mult de la unii jucători. Am pierdut la modul de interpretare al jocului.

Dacă cineva nu suferă pentru clubul ăsta și i-au găsit pe domnul Șucu și domnul Angelescu să le bage la ora 12 banii în cont… Le spun tuturor, cu mine nu e loc de așa ceva, cu orice risc!

ADVERTISING

Nu am venit la Rapid ca să mă îmbogățesc, eu iubesc acest club. Dragostea pentru Rapid mă face să iau cele mai drastice decizii. Nu accept niciun rabat de la nimeni, pentru că primul judecat sunt eu, mereu e antrenorul", a declarat Marius Șumudică la conferința de presă de după Rapid - U Cluj 0-2, citat de golazo.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!