FCSB anunță formula de start cu care va începe confruntarea cu Riga, din debutul Europa League

FCSB anunță formula de start cu care va începe confruntarea cu Riga, din debutul Europa League

FCSB va debuta joia următoare în grupa principală din Europa League, acolo unde s-a calificat în premieră după șapte sezoane.

Joi, de la ora 22, pe 26 septembrie, FCSB va juca acasă pe Arena Națională în fața letonilor de la RFS Riga, iar încă de acum, după meciul cu Petrolul de sâmbătă seara din Liga 1, scor 1-1, roș-albaștrii s-au hotărât asupra formulei de start.

La acest meci cu prahovenii, care au egalat la ultima fază, minutul 94, FCSB i-a menajat pentru meciul cu Riga pe Siyabonga Ngezana și Mihai Lixandru. Cei doi vor reveni în primul 11 așadar, iar din schemă vor ieși atât Mihai Popescu, care a primit roșu direct cu Petrolul în minutul 30, dar și Florin Tănase, pentru a-i face loc lui Lixandru, care va face pereche cu Șut.

ADVERTISING

„O să fie Ngezana, o să fie cam aia echipa. La mijloc vor fi Olaru, Șut și Lixandru. După aia, în atac vor fi David Miculescu, Bîrligea și Băluță în dreapta.Tănase o să iasă, nu? Păi nu mai jucăm așa, jucăm cu 2 închizători”, a dezvăluit patronul Gigi Becali sâmbătă seara, la DigiSport, după meci.

Așadar, FCSB ar urma să joace în următoarea formulă cu RFS: Târnovanu - V. Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut - Băluță, Olaru, Miculescu - Bîrligea.

De asemenea, o altă modificare ar urma să se producă între Tavi Popescu și David Miculescu, arădeanul urmând să intre titular cu Riga, după ce același Becali a fost nemulțumit de decarul din Ghencea: „I-am cerut lui Mihai (n.r.: managerul general Mihai Stoica) să-i spună lui Octavian Popescu înaintea meciului: «Vezi că la fotbal trebuie să fie bărbăție!». A avut mici realizări, apoi la pauză i-am spus: «Spune-i că trebuie să suferim. Trebuie să alerge, să ne apărăm».

ADVERTISING

Meciul dintre FCSB și RFS Riga are loc joi de la ora 22, LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!