Anthony Joshua pierde pe Wembley centura mondială IBF după un KO nimicitor (Video)

Anthony Joshua pierde pe Wembley centura mondială IBF după un KO nimicitor (Video)

Daniel Dubois l-a învins pe reputatul greu Anthony Joshua într-o luptă care a avut loc pe stadionul Wembley din Londra, în fața a peste 96.000 de suporteri frenetici.

Daniel Dubois a reușit cea mai mare victorie din carieră, printr-un uimitor KO în runda a cincea în fața lui Anthony Joshua. Într-o confruntare sută la sută britanică pentru centura mondială IBF a greilor, pe care de acum Dubois o deține incontestabil. O luptă care a avut loc după ce ucraineanul Oleksandr Usyk a eliberat această centură.

ADVERTISING

Joshua a primit lovituri în mod repetat încă de la startul luptei, iar "Dynamite" Dubois a dat lovitura decisivă la doar câteva momente după ce a fost prins pe picior greșit cu un croșeu încasat de la compatriotul său, în runda cu numărul 5, în uralele fanilor săi.

Ajuns la 34 de ani, Joshua a ajuns la a patra înfrângere din carieră prin KO, la profesioniști. Iar viitorul său în box este pus serios sub semnul întrebării după o nouă înfrângere clară. Dubois așteaptă acum rezultatul luptei cu numărul 2 dintre Tyson Fury și Usyk, pentru a putea lupta tot acasă pentru reunificarea centurilor, în 2025.

ADVERTISING

Englezul de 27 de ani, Daniel Dubois pierduse deja o dată o luptă pentru o centură mondială.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇