Cine crede Ciolacu că a fost cel mai bun premier al României. Dar președinte? Și de ce nu vor copiii lui să fie văzuți cu el

Cine crede Ciolacu că a fost cel mai bun premier al României. Dar președinte? Și de ce nu vor copiii lui să fie văzuți cu el

Marcel Ciolacu spune că Emil Constantinescu ar fi putut scrie istorie, cel mai bun premier a fost Adrian Năstase, iar copiii nu vor să fie văzuţi cu el pe stradă.

Premierul-candidat a răspuns la câteva întrebări fulger într-un podcast produs de HotNews.

Ciolacu a spus că nu are niciun ban cash la el, merge destul de des la biserică şi că poartă un costum de 2.000 de lei. Îşi cumpără singur hainele, dar lucrează cu Adina Buzatu și îi spune ce doreşte.

Dacă Adrian Năstase este categoric cel mai bun premier în viziunea lui, despre preşedinţi spune că ar avea ceva de comentat la fiecare, însă "Emil Constantinescu ar fi putut scrie istorie".

ADVERTISING

Întrebat la ce nivel se consideră după meditaţiile la engleză, Ciolacu a răspuns: De la 1 la 10, în jur de 4.

Cât despre controversa legată de diploma de Bac, Ciolacu a declarat: „Nu știu cum se dă acum BAC-ul, nu am intrat în detalii, dar nu mi-e rușine de nota mea (7,03)"

Pe o pantă mai personală, Ciolacu spune că nu a purtat niciodată verighetă (doar soţia poartă), deşi e căsătorit de peste 30 de ani. Tot el susţine că are o familie modestă:

”Soţia mea nu are pază. Fiul meu nu beneficiază de servicii ale statului român".

ADVERTISING

Tot el a povestit o întâmplate de ieri, care nu "i-a picat bine":

"Ieri am fost pe la el în vizită şi pe la fiica mea, acum că s-a căsătorit.

Ce faceţi? Plecăm cu căţelul în parc. Şi zic ”Hai că merg şi eu”. S-a uitat la mine un pic, ”Băi, old man îţi spun, dar să nu te superi”. Ia zi, fi-miu. ”Nu aş vrea să mergem în parc cu tine, cu căţelul, că e lumea rea. Lumea nu ştie cine sunt. Cum nu au ştiut nici profesorii de la facultate. Dar te superi?”

Fiule, normal că atunci când mi-ai zis prima oară că nu mergi cu mine m-am supărat. Cred că e corect cum gândeşti tu. Şi a intervenit şi ea a zis: ”O facem pentru că chiar e lumea rea. Aşa nu ştie nimeni, ne plimbăm, ne-am făcut acolo relaţii cu ceilalţi crescători, care au câte un labrador”.

ADVERTISING

El a adăugat că nu postează fotografii cu familia sa. 

”Asta e ce trăiesc eu. Să nu credeţi că mi-a picat bine. Soţia mea nu a vrut să apară, nu postez cu familia mea. Nu am postat niciodată de când sunt persoană publică”, a explicat preşedintele PSD.

A refuzat să meargă chiar şi la aniversarea unui prieten. 

”Am prieteni foarte buni, de zeci de ani, la Buzău, cu care mă văd foarte rar. Ieri a fost ziua unui prieten de-al meu şi zic ”Nu vin. Îţi stric şi ţie petrecerea şi totul devine cât a stat Ciolacu, ce fel de vin a băut Ciolacu, ce a mâncat Ciolacu”. În orice spaţiu public, eu în acest moment fac rău prietenilor mei, cunoştinţelor mele”.

HotSpot LIVE: Marcel Ciolacu răspunde la întrebările cititorilor HotNews.ro

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇