Descinderi cu elicopter și câini la bătăușii de la Spitalul Pantelimon. Se ocupă însuși șeful Poliției Capitalei

Descinderi cu elicopter și câini la bătăușii de la Spitalul Pantelimon. Se ocupă însuși șeful Poliției Capitalei

Polițiștii din Capitală au efectuat, marți dimineața, 11 percheziții în București și Ilfov pentru a-i găsi pe indivizii care au luat parte la bătaia din camera de gardă a Spitalului Pantelimon. La activităţi participă un elicopter, dar şi câini de urmă.

Toţi cei implicaţi în scandal au fost identificaţi, dar continuă identificarea martorilor.

Una dintre persoanele implicate a fost reţinută pentru tentativă de omor şi este prezentată Tribunalului Ilfov cu propunere de arestare preventivă.

Percheziţiile care vizează scandalul din Pantelimon sunt coordonate de însuşi şeful Poliţiei Capitalei, chestor principal Bogdan Berechet.

ADVERTISING

De asemenea, activităţile din Ilfov sunt coordonate de inspectorul-şef al IPJ Ilfov, chestor de poliţie Mădălina Moşoiu.

Polițiștii din Sectorul 2, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente, Poliției Sectorului 3, Serviciului Acțiuni Speciale, Poliției Canine, dar şi împreună cu Direcția Generală de Jandarmi București au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, în București și în județul Ilfov, într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

ADVERTISING

Principalii suspecți au fost prinși și duși la audieri, a declarat chestorul principal Bogdan Berechet, la Antena3.

Opt persoane implicate au fost ridicate şi duse la audieri. De asemenea, au fost ridicate mai multe obiecte utilizate în timpul conflictului, iar cercetările au fost extinse şi pentru port de arme albe, relatează News.ro.

Este vorba despre incidentul violent de sâmbătă, între două familii în oraşul Pantelimon, şi care a continuat la spital. După scandal șase persoane au fost reţinute de procurori, dintre cele 19 identificate ca participante la scandal.

ADVERTISING

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Polițiștii au intervenit sâmbătă după ce au fost sesizați de reprezentanții Spitalului Pantelimon cu privire la un scandal izbucnit în camera de gardă a unității.

Din verificările făcute a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc între două familii în orașul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, victimele ar fi ajuns la Spitalul Pantelimon, unde ar fi venit și alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente.

În urma altercației, ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă. Când au sosit polițiștii, persoanele bănuite părăsiseră unitatea medicală.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇